Om Marcus Degen

Marcus Degen er chefredaktør og administrerende direktør for Velomotion. Som passioneret nederbayerer nyder han fordelene ved regionen både på cykel og kulturelt og kulinarisk. I 2003 grundlagde han det tyske cykelmagasin Procycling og var dets chefredaktør i ni år. I løbet af denne tid grundlagde han også magasinerne Fahrrad News og World of Mountain Biking. Han studerede fysik og teknik i München og var allerede aktiv som elev i cykelsport og senere som triatlet. I 2013 startede han det digitale cykelmagasin Velomotion.de.

Efterlad en kommentar

Din e-mail adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med * markeret

Velomotion: Magasinet for test, teknologi, råd og nyheder om cykler og e-cykler

Velomotion er dit digitale magasin for alle emner relateret til cykler og e-cykler: redaktionelt og journalistisk uafhængig og altid opdateret rapporterer vores team af erfarne cykelredaktører om de seneste cykler, tilbehør, nyheder og trends samt alt, hvad der cyklister har at sige om i dag behov for at kende dit foretrukne transportmiddel.

Velomotion tester dagligt cykler, e-cykler og tilbehør

En ny elcykelkørsel fra Bosch? Et nyt mountainbike gear fra Shimano? Et hundrede procent genbrugsdæk fra Schwalbe? Et nyt katalog over bøder til cyklister? På www.velomotion.de det finder du først ud af. Alle testede cykler eller produkter testes grundigt i praksis af vores redaktører, og erfaringerne deles ærligt med læserne. Omkring 30.000 læsere (kilde: Google Analytics) besøger Velomotion.de hver dag for at læse de omfattende praktiske tests, produktnyheder, guider og rapporter fra professionel cykelsport. Cykelsportens monumenter, såsom Giro d'Italia, Tour de France eller klassikere som Paris-Roubaix, præsenteres på Velomotion af vores kompetente team af eksperter med en masse specialistviden og analyseres efter løbene.

Velomotion også på Youtube

Velomotions stærke YouTube-kanal med omkring 20.000 abonnenter byder på nye og meget omfattende videoer hver uge. Det være sig laboratorieanalyser af alle gængse e-bike-drev, praktiske test af nye MTB'er på de mest krævende stier eller racercykelinnovationer med professionel ekspertise - videoer fra Velomotion værdsættes højt af alle seere.

Søsterkanal Gravity Magazine

Enhver, der vil have det sjovt med grove dæk, især ned ad bakke, eller bare kan lide at se andre kaste sig ned ad bjergene, bør tage et kig www.gravity-magazine.de og smid den tilhørende Youtube-kanal.