Velomotion: Magasinet for test, teknologi, råd og nyheder om cykler og e-cykler

Velomotion er dit digitale magasin for alt, der har med cykler og e-cykler at gøre: redaktionelt og journalistisk uafhængig og altid opdateret, rapporterer vores team af erfarne cykelredaktører om de seneste cykler, tilbehør, nyheder og trends samt alt, hvad der cyklister er i dag foretrukne transportmiddel.

Velomotion tester dagligt cykler, e-cykler og tilbehør

En ny elcykelkørsel fra Bosch? En ny mountainbike-drivlinje fra Shimano? Et hundrede procent genbrugsdæk fra Schwalbe? Et nyt katalog over bøder til cyklister? På www.velomotion.de det finder du først ud af. Alle testede cykler eller produkter bliver grundigt testet i praksis af vores redaktører, og erfaringerne deles ærligt med læserne. Omkring 30.000 læsere (kilde: Google Analytics) besøger Velomotion.de hver dag for at læse de omfattende praktiske tests, produktnyheder, guider og rapporter fra professionel cykelsport. Især cykelsportens monumenter, såsom Giro d'Italia, Tour de France eller klassikere som Paris-Roubaix, præsenteres på Velomotion af vores kompetente team af eksperter med en masse ekspertise og analyseres efter løbet.

Velomotion også på Youtube

Den stærke Velomotion YouTube-kanal med omkring 20.000 abonnenter kommer med nye og meget omfattende videoer hver uge. Det være sig laboratorieanalyser af alle gængse e-cykelkørsel, praktiske test af nye MTB'er på de mest krævende stier eller nye racercykler med professionel ekspertise - videoer fra Velomotion værdsættes højt af alle seere.

Søsterkanal Gravity Magazine

For alle dem, der ønsker at lade det rive på dybe dæk, især ned ad bakke, eller bare kan lide at se andre kaste sig ned ad bjergene, bør tage et kig på www.gravity-magazine.de og smid den tilhørende Youtube-kanal.